INFOLINIA EMAIL
» OPINIE | O nas

OPINIE | O nas


OPINIE | O nas

 

Naszych Klientów prosimy o wyrażenie opinii na temat
funkcjonowania sklepu www.e-soczewki.pl

Każdy komentarz jest podstawą
do dalszego doskonalenia sklepu www.e-soczewki.pl

Zależy nam na krótkiej ocenie
czasu realizacji zamówienia,
dostępności/jakości otrzymanego towaru,
kontaktu z obsługą sklepu i innych istotnych szczegółów

w serwisach:
alt 
opineo.pl  
http://www.opineo.pl/opinie/e-soczewki-pl

alt
sklepy24.pl
http://www.sklepy24.pl/sklep/e-soczewki_pl/opinie

lub w formie wiadomości e-mail

Z góry dziękujemy.


sklepy internetowe w Dedo   Sklepy internetowe e-soczewki.pl w katalogu Gwiazdor  Sklep e-Soczewki.pl - opinie klientów


www.e-soczewki.pl opti free replenish
pełny komfort zakupów  online 
                     
wszystkie zalety wizyty w salonie
.

Jak to jest możliwe?

Łatwe, intuicyjne zakupy – masz do dyspozycji szeroką gamę soczewek i środków pielęgnacyjnych , każdy z nich opisaliśmy dokładnie aby ułatwić dokonanie właściwego wyboru.
Wyobraź sobie, że masz więcej informacji niż w przeciętnym salonie sprzedaży

Szybka dostawa – większość dostępnych na e-soczewki.pl artykułów sprzedajemy z własnego magazynu.
Wyobraź sobie, że sięgamy na półkę jak tylko potwierdzisz zamówienie.

Fachowiec do  dyspozycji – w razie pytań czy wątpliwości wystarczy do nas napisać lub zadzwonić .
Wyobraź sobie, że możemy pomóc w dokonaniu właściwego wyboru, kiedy tylko tego oczekujesz.

Pełne bezpieczeństwo – nie zadajemy zbędnych pytań.
Jeżeli nie masz ochoty nie musisz nawet zakładać konta – po prostu
podajesz adres dostawy, wybierasz jedną z wielu metod płatności i gotowe.
Wyobraź sobie, że możesz po prostu zwrócić nienaruszony produkt jeśli tylko zmienisz zdanie.

Profesjonalizm – ponad 5 lat doświadczeń w handlu elektronicznym
i  15 letnia obecność  firmy na rynku 
pozwalają nam mieć pewność, że  sprostamy  Twoim wymaganiom.

Wyobraź sobie, że takie są www.e-soczewki.pl

Możesz nam zaufać .

 


NASI KLIENCI O NAS: (cytaty z koresponencji mailowej)

Sfinks, 13.08.2012:

Bardzo krótki czas realizacji zamówienia. Towar wysłano zgodnie  zamówieniem. Bardzo dobre ceny. Polecam.



Tomek, 09.04.2012:

 

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, super eksspres:) Poczta Polską . Polecam


Paweł, 27.02.2012:

Szybka wysyłka, wszystko w porządku.
 

 

Maciej, 21.11.2011:

cała transakcja została zrealizowana profesjonalnie, przebiegła expresowo, towar w 100% zgodny z zamówieniem - jestem b. zadowolony, mogę tylko państwa polecać


Beata, 01.06.2011:

Jestem bardzo zadowolona z transakcji, która została przeprowadzona w sposób profesjonalny. Informacje o stanie zamówienia podawane na bieżąco. Przesyłka dostarczona błyskawicznie. Sklep www.e-soczewki.pl zasługuje na wysoką ocenę

Iwona, 15.03.2011:

Robię zakupy w Państwa sklepie od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona z jakości usług. Czas oczekiwania na zamówiony towar jest dość krótki. Bardzo ucieszyło mnie to, że dostaję na mojego maila informacje o każdym kroku dotyczącym zamówienia. W ten sposób wiem kiedy przesyłka do mnie dotrze. Dziękuję .

Hans, 16.03.2011:

The parcel arrived today. Thank you very much for excellent service.
Best regards,


Elwira, 07.03.2011:

 

Raz jeszcze dziękuję za błyskawiczną transakcję!
Sprzedawca w pełni profesjonalny i przyjazny, z indywidualnyum podejściem.
Otrzymałam przesykę błyskawicznie!
 Produkt wysokiej jakości w dobrej cenie, z długim terminem przydatności.

Magda, 07.03.2011:
Wszystko w porządku, transakcja niemalże ekspresowa. Polecam!


Marta, 02.03.2011:
Bardzo polecam sklep. Szybka wysylka, towar zgodny z opisem, dobrze zabezpieczony. Place przelewem przy zamowieniu i nigdy nie bylo problemu z jego realizacja. Jestem stalym klientem, srednio co 2 miesiace zamawiam produkty za ok. 200 zl. W ostatniej przesylce otrzymalam prezent-kosmetyki. Bardzo mila niespodzianka.
Polecam!


Iwona: 20.02.2011:
Wybrałam ten sklep "w ciemno" około 2 lata temu, ale z nadzieją, że nie będę oszukiwana, jak mi się zdarzyło w innym sklepie internetowym. Teraz - już z doświadczenia - mogę powiedzieć, że to, jak w sklepie e-Soczewki.pl traktuje się klienta, zasługuje na najwyższe laury.


Justyna, 05.12.2010
Miły kontakt. Szybka obsługa oraz dostawa. Polecam

Robert, 21.01.2009:
Podoba mi się podejście Pana do klienta,
fajna propozycja pakietowa,


Elżbieta, 19.01.2009:
Wszystko przyszlo, solidna z Pana firma, godna polecenia.
Dziekuje bardzo i... do nastepnego razu, pozdrawiam,


Ewa, 12.12.2008:
Witam,
przesyłkę otrzymałam .....
Bardzo dziękuję za szybką i rzetelną realizację zamówienia.
Pozdrawiam i życzę wszystkim Wesołych Świąt
Ewa


Piotr, 02.12.2008:
Witam chciałbym podziekować za szybką dostawe moich płynow i soczewek ...
Pozdrawiam


Magdalena, 23.09.2008:
Szybka dostawa oraz niska cena a także wysoka jakość produktu. Polecam!

Irek, 07.02.2009:
Witam.Odebralem wlasnie przesyłke (soczewki kontaktowe) Wszystko w
nalezytym porzadku .Jestem zadowolony.W przyszlosci nastepna partie tez
u państwa zamowie Dziekuje .pozdrawiam

Artur,16.02.2009:

dziękuje za zrealizowanie zamówienia, wszystko było zgodnie z zamówieniem

Agnieszka, 24.02.2009:
Bardzo dziękuję za przesyłkę ! .....
Jestem zadowolona z produktów i napewno postaram sie byc waszą stała klientką.
Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuj
ę

Roman, 24.03.2009:
Dzień dobry. Bardzo dziękuję za przesyłkę. Dotarła szybko.
Troska o klienta na najwyższym poziomie.
Dziękuję również za kupon rabatowy. Zapewne skorzystam jeszcze z Państwa oferty.


Martyna, 02.04.2009:
Soczewki już dotarły. Całe i zdrowe... Dziękuję za miłą i fachową obsługę.
 

 

Ania, 04.05.2009:
Dziękuję uprzejmie za szybką przesyłkę - paczka dotarła ku mojemu 
zdziwieniu już w sobotę a myślałam ,że dojdzie dopiero w poniedziałek.

Daniel, 08.05.2009:
Dziekuje za przysalnie mi pojemniczkow .....Widac jak profesjonalnie podchodzicie do Klienta.
.....Moge smialo powiedziec ze zyskaliscie kolejnego stalego Klienta.


Iwona, 02.06.2009:
Właśnie otrzymałam od Państwa przesyłkę.
Po raz pierwszy zdarzyło mi się, że ktoś tak fantastycznie jak Państwo realizuje zamówienie :)
Bardzo, bardzo dziękuję.
Może reaguję trochę emocjonalnie, ponieważ poprzednia firma optyczna mnie oszukała, ale naprawdę jesteście Państwo zdecydowanie najlepsi z firm, z jakimi miałam styczność, a przez internet realizuję naprawdę sporo zamówień.
Bardzo serdecznie pozdrawiam,


Sabina: 30.09.2009:
super firma naprawdę można na was polegać serdecznie pozdrawiam

Ania: 02.10.2009:

Przesyłkę otrzymałam w dniu dzisiejszym i jest oczywiście zgodna z zamówieniem.
Serdecznie dziękuję ......

Korba88: 25.02.2010
Chciałam bardzo podziękowac za zrealizowanie mojego zamówienia.
Jesteście najlepszą firmą u której zamawiałam soczewki.
...
 



NAPISALI O NAS:

Elitarny Klub Ucznia:
http://www.eku.edu.pl/news/view/159/Zniewalaj_spojrzeniem.html

 

 Ciekawe i rokujące sklepy internetowe
www. www.web-copywriter.pl/blog/

marzec 26th, 2009

Dziś chciałbym zachęcić do odwiedzenia poniższych sklepów:

www.e-soczewki.pl - sklep z soczewkami kontaktowymi (przekonaj się, jak wygląda dobrze prowadzony sklep)
www.elegant-shoes.pl - sklep z butami, który dopiero zaczyna, ale dobrze rokuje

Są to dwa sklepy, które będą niebawem świadczyć, jak powinno się podchodzić do tworzenia dobrych stron w internecie.

aktualizacja: 25.04.2016
zobacz
 też
regulamin porady - polityka prywatności



 

 


Przejdź do strony głównej
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl